Dutch

(0) Items

Bel ons op 023 - 5451535

 

Kantoor

Customer Service

Onze gegevens, verzending en afhalen
Wij zijn gevestigd in Haarlem aan de Tappersweg 14-17, 2031EV. Onze openingstijden zijn van maandag t/m vrijdag 09.00 tot 17.00. Wilt u iets afhalen of een product bekijken, neem dan vooraf telefonisch contact met ons op.
De op onze website aangekochte goederen kunt eenvoudig door ons laten verzenden. U heeft hierbij de keuze uit de bezorgdiensten welke door ons worden aangeboden. Andere bezorgdiensten welke niet vermeld staan kunnen helaas niet toegepast worden omdat wij daar geen contractuele afspraken mee hebben. Uiteraard is het mogelijk de aankochte producten (binnen een redelijke termijn) bij ons af te halen, een en ander na overleg. Contante betaling is mogelijk bij afhaling. U dient het factuurbedrag contant en gepast te overhandigen. Wij hebben geen kas. Voor speciale bestellingen of afwijkende producten kunnen wij een aanbetaling vragen. Fix-ON B.V. is ingeschreven bij de KVK onder nummer 55378773  BTW NL851678476B01 
Privacy & Security
Wij gaan met uw privacy om zoals wij dat ook van onze leveranciers verwachten. Dus, we doen er alles aan om deze veilig te stellen, en eventueel vergaarde informatie zal door ons alleen intern gebruikt worden. Bijvoorbeeld om te bepalen welke producten vaak bekeken worden zodat we hier voldoende voorraad van kunnen aanleggen en we u snel kunnen leveren. Daarnaast zullen wij onze (bekende) gebruikers op z'n tijd informeren over nieuwe ontwikkelingen, producten of aanbiedingen. Bij iedere mail kunt u aangeven of dit wenselijk is. Uitschrijven kan eenvoudig. Het staat onder aan de mail. (nee, u hoeft niet door 5 pagina's heen om aan te geven waarom u geen mails meer wilt ontvangen)
Retour en vervanging
Producten kunnen defect raken. Heel vervelend, maar het gebeurt. Wanneer de oorzaak helder is (u kunt er niets aan doen) en wij kunnen het eenvoudig oplossen, dan doen wij niet moeilijk. Wat wij wel graag willen weten is wat er precies gebeurt is met het product. Dus bij een melding "is stuk" gaan onze wenkbrauwen omhoog (wij zijn ook gewoon mensen) en bij een duidelijke omscrhijving (ik deed de stekker erin en toen gingen alle lampjes knipperen en sprong de magetron aan) zijn wij meer tevreden. Dit helpt ons namelijk om problemen bij anderen in de toekomst te voorkomen. Producten retourneren kan, echter dit dient vantevoren gemeld te worden met daarbij de reden en de staat van het product / verpakking. Indien het product ons inziens voor retournering in aanmerking komt ontvangt u van ons een retournummer. Zo weten wij allemaal waar we aan toe zijn en voorkomen we dat er bij ons producten arriveren waarvan wij niet weten wie het gekocht heeft. 
Orders
Uw orders kunt u eenvoudig online doorgeven. Op deze manier houden we het helder en transparant. Tevens kunt u zelf online uw order geschiedenis raadplegen. Orders welke wij telefonisch of via de email ontvangen kunnen vertraging oplopen in het order proces.
Betaling, prijzen en aanbiedingen
Voor consumenten bieden wij vooralsnog alleen betaling aan via iDeal of contant bij afhalen. Voor installateurs en dealers alsmede groothandelaren bestaat de mogelijkheid om op rekening te kunnen kopen. Gezien de huidige economische ontwikkeling zijn wij hier echter voorzichtig mee en hanteren wij een strikte betalingstermijn. Wij verwachten dat u dit begrijpt. Nieuwe relaties dienen te alle tijde via iDeal, vooruitbetaling of contant bij afhaling de factuur te voldoen. Over alle facturen brengen wij de geldige BTW in rekening. Onze buitenlandse klanten met een buitenlands BTW nummer én buitenlands afleveradres kunnen exclusief BTW inkopen.
Ordersatus
Als u inlogt op onze website kunt u bij uw accountinformatie de laatste stand van zaken opvragen, alsmede de openstaande orders bekijken. Ook kunt u zelf terugvinden wat u in het verleden bij ons heeft besteld. 
Bijhouden klant informatie
Een andere naam? Verhuizing? Nieuwe contactpersoon? U kunt deze gegevens in uw eigen account aanpassen en opslaan. U bent zelf verantwoordelijk voor een correcte weergave. Wij kunnen geen aansprakelijkheid accepteren voor foutieve informatie welke door u in ons systeem is geplaatst. (bijvoorbeeld uw afleveradres....)
Producten van Wyrestorm zijn ook te bekijken via www.wyrestorm.nl